Veracomp.pl  »  O Firmie  »  Centrum Prasowe    Nagrody i wyróżnienia

CENTRUM PRASOWE

Nagrody i wyróżnienia

Wybrane nagrody

• Tytuł Postać Rynku IT 2016 dla Adama Rudowskiego, prezesa Zarządu VeracompNagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Tytuł Dystrybutor roku z wartością dodaną 2016. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Tytuł Handlowiec Roku 2016 dla Artura Wojcieszuka, regional key account managera w Veracomp. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Veracomp nagrodzony przez Polycom – Veracomp otrzymał nagrodę dla najlepszego dystrybutora VAD rozwiązań wideokonferencyjnych Polycom w Europie Wschodniej. Nagrodę przyznano podczas konferencji Polycom Central Europe Partner Sales Summit w Dreźnie.

• Złoty As IT 2016 – nagroda magazynu Reseller News.

• Veracomp nagrodzony przez Polycom – Veracomp otrzymał nagrodę dla najlepszego dystrybutora rozwiązań wideokonferencyjnych Polycom w Europie Wschodniej. Wyróżnienie przyznano podczas Polycom Eastern European Partner Conference 2016.

• Tytuł Handlowiec Roku 2015 dla Artura Wojcieszuka, regional key account managera w Veracomp. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Tytuł Dystrybutor roku z wartością dodaną 2015. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Veracomp nagrodzony przez FORTINET – Veracomp otrzymał statuetkę Top Distributor za sprzedaż rozwiązań FORTINET w regionie Europy Wschodniej. Wyróżnienie przyznano podczas spotkania Partner SYNC Eastern Europe 2016 w Budapeszcie.

• Veracomp nagrodzony przez HPE – Veracomp otrzymał nagrodę dla największego dystrybutora rozwiązań HPE w Polsce. Wyróżnienie przyznano podczas HPE Distribution Partner Conference Dubai.

• Veracomp nagrodzony przez HPE – Veracomp otrzymał nagrodę dla największego dystrybutora rozwiązań HPE w regionie CEEI (Europa Środkowo-Wschodnia i Izreael). Wyróżnienie przyznano podczas podczas HPE Distribution Partner Conference Dubai.

• Dwie nagrody w plebiscycie Tech Trendy 2014 miesięcznika CRN.

• Diamenty Forbesa 2014 - Wyróżnienie dla firm, które najszybciej zwiększają swoją wartość.

• Złoty As IT - Nagroda przyznawana przez redakcję Reseller News za realizowanie autorskiej strategii dystrybucji z wartością dodaną.

• Diamenty Forbesa 2013 - Wyróżnienie dla firm, które najszybciej zwiększają swoją wartość.

• Adam Rudowski – Postać Rynku IT 2011 według czytelników magazynu CRN – Czytelnicy polskiej edycji branżowego magazynu CRN uhonorowali prezesa zarządu Veracomp SA tytułem „Postać Rynku IT 2011”.

• Tytuł Handlowiec Roku 2011 dla Artura Wojcieszuka, regional key account managera w Veracomp. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.
  • Tytuł Handlowiec Roku 2010 dla Kamili Mankiewicz, key account managera w Veracomp. Nagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

• Veracomp nagrodzony przez Fortinet - Veracomp został wyróżniony przez Fortinet w kategorii „The Best Customer Support Distributor 2010”. Producent rozwiązań bezpieczeństwa sieciowego docenił polskiego dystrybutora za najlepsze wsparcie techniczne świadczone dla partnerów i tym samym dbanie o zadowolenie użytkowników końcowych.

• Veracomp Partnerem Roku Novella - Veracomp został uhonorowany tytułem Partnera Roku firmy Novell. Producent docenił nasze zaangażowanie w promowanie i wspomaganie sprzedaży produktów przez partnerów.

• Veracomp Pracodawcą Roku Branży IT - Veracomp zwyciężył w prestiżowym konkursie „Solidny Pracodawca Roku” w kategorii branżowej i otrzymał wyróżnienie "Solidny Pracodawca Roku Branży IT". Krakowska firma, realizująca model dystrybucji z wartością dodaną, najlepiej wypadła na tle sektora IT w zakresie solidności zatrudnienia - warunków pracy, terminowości wypłat, warunków socjalnych i udostępniania ścieżek kariery.

Wcześniejsze wyróżnienia

• Veracomp najlepszym dystrybutorem sieciowym 10-lecia - Czytelnicy miesięcznika NetWorld wyróżnili Veracomp przyznając firmie tytuł "Sieciowa firma 10-lecia - wybór Czytelników NetWorlda 1994 - 2004" w kategorii dystrybutor.
  • Adam Rudowski, prezes Veracomp nominowany do tytułu INFO-STAR 2004 - Adam Rudowski, prezes zarządu Veracomp SA został nominowany do nagrody INFO-STAR 2004 za szczególne osiągnięcia biznesowe.
  • Veracomp zajmuje 3 pozycję w rankingu dystrybutorów IT w Polsce wg GfK Channel Survey IT - Veracomp zajął 3 pozycję w rankingu dystrybutorów IT w Polsce. 44 proc. badanych sklepów komputerowych i integratorów IT wskazało firmę jako źródło regularnych zakupów.
  • Veracomp - Gazela Biznesu 2006 - Veracomp znalazł się w elitarnym klubie Gazel Biznesu, gronie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. Veracomp został wyróżniony za: systematyczny wzrost, stabilną strategię, wiarygodność i przejrzyste zasady komunikacji z rynkiem.
  • Veracomp nagrodzony za „wybitny wkład w rozwój rynku audio i wideokonferencji” - Polycom, amerykańska spółka specjalizująca się w rozwiązaniach do audio i wideokonferencji, nagrodziła Veracomp, swojego autoryzowanego dystrybutora w Polsce i krajach nadbałtyckich (Litwa, Łotwa, Estonia) za „wybitny wkład w rozwój rynku audio i wideokonferencji”.
  • Veracomp najlepszym dystrybutorem Netgear w kanale VAR w 2007 roku - Veracomp został uznany za najlepszego dystrybutora produktów sieciowych firmy Netgear dla przedsiębiorstw działającego w kanale VAR (Value Added Reseller).
  • Veracomp - Gazela Biznesu 2007 - Po raz drugi z rzędu Veracomp znalazł się w elitarnym klubie Gazel Biznesu, gronie najdynamiczniej rozwijających się firm w Polsce. Zestawienie przygotowały Coface Poland i "Puls Biznesu". Veracomp został doceniony za dynamiczny rozwój, wiarygodność, uczciwość i przejrzyste zasady komunikacji z rynkiem.
  • Veracomp trzeci raz Gazelą Biznesu - Veracomp SA został uhonorowany Gazelą Biznesu 2008. Prestiżowy tytuł dziennika Puls Biznesu został przyznany nam po raz trzeci z rzędu. Redakcja nagradza w ten sposób najbardziej dynamiczne firmy w polskiej gospodarce.
  • Veracomp dystrybutorem roku 2008 Fortinet - Veracomp SA w 2008 roku został uhonorowany przez firmę Fortinet dwoma nagrodami. Producent rozwiązań z zakresu bezpieczeństwa wyróżnił naszą firmę tytułami Distributor Support Infrastructure Of The Year oraz Distributor Of The Year. Krakowska spółka została doceniona za najlepsze w regionie wyniki sprzedaży zintegrowanych systemów zarządzania zagrożeniami oraz świadczone wsparcie techniczne.
  • Veracomp przejrzystą firmą - Veracomp został uhonorowany certyfikatem Przejrzysta Firma. Prestiżowy tytuł nadawany jest przez międzynarodową instytucję Dun and Brandstreet Poland w wyniku oceny sprawozdań finansowych. Dokument świadczy o transparentności firmy oraz rzetelnej informacji dotyczącej osiąganych wyników finansowych.

Tytuł Postać rynku IT 2016 dla Adama Rudowskiego, prezesa Zarządu VeracompNagroda przyznana przez czytelników magazynu CRN.

Veracomp nagrodzony przez Polycom – Veracomp otrzymał nagrodę dla najlepszego dystrybutora VAD w Europie Wschodniej rozwiązań wideokonferencyjnych Polycom. Nagrodę przyznano podczas konferencji Polycom Central Europe Partner Sales Summit w Dreźnie.