Veracomp.pl  »  O Firmie  »  Centrum Prasowe    Aktualności

O FIRMIE

Aktualności RSS

Logo Fujitsu

Rozwiązania NetApp w ofercie Fujitsu!

Firma Fujitsu, jako Globalny Partner firmy NetApp, oferuje kompleksowe rozwiązania macierzowe NetApp wraz z profesjonalnymi usługami wdrożeniowymi, serwisowymi oraz migracji danych. Wspiera Partnerów w prezentacjach, testach i doborze sprzętu dla klienta. Gwarantuje ochronę zgłoszonego projektu, najlepsze ceny oraz krótki czas przygotowania konfiguracji i oferty. Dodatkowo finansowanie i atrakcyjne programy bonusowe.
All of Backup Logo

Rusza projekt All of Backup

Veracomp rozpoczyna projekt “All of Backup - Poznaj nowy wymiar ochrony Twoich danych”, mający na celu wskazanie, jak ważna jest właściwa ochrona danych. Przez dedykowaną stronę, cykle szkoleń i konferencji, przedstawiciele Veracomp i dostawców rozwiązań ochrony danych, będą dzielić się wiedzą i doświadczeniem w tej dziedzinie.
Logo Lifesize 2016

Lifesize rozszerza komunikację w chmurze o grupowy czat

Lifesize rozszerza darmową funkcjonalność czatu w produkcie Lifesize Cloud o możliwość czatu grupowego. Ulepsza również funkcjonalności swojego produktu. Celem tych działań jest umożliwienie użytkownikom rozszerzania w prosty sposób czatu na wielu użytkowników oraz zwiększenie możliwości współpracy. Dodatkowo uczestnicy czatu grupowego mogą przejść do usługi konferencji wideo za pomocą jednego kliknięcia.