Veracomp.pl  »  O Firmie  »  Centrum Prasowe  »  Aktualności

Aktualności RSS

Logo Huawei

Rozwiązania sieciowe Huawei w Veracomp SA

Veracomp SA, dystrybutor VAD w Polsce i Europie Środkowowschodniej, rozszerzył ofertę rozwiązań sieciowych o produkty Huawei Enterprise. Wzbogacenie portfolio jest odpowiedzią na rosnące potrzeby Partnerów Handlowych.
Alcatel-Lucent Enterprise hor

Nowy 8088 Smart Deskphone

Rozwiązania głosowe Alcatel-Lucent Enterprise zostały wzbogacone o nowy, stacjonarny smartfon pozwalający przedsiębiorstwom wyznaczać nowe standardy w komunikacji wizualnej. 8088 Smart DeskPhone Alcatela-Lucenta zwiększa produktywność pracowników w miejscu pracy dzięki nowym możliwościom współpracy i komunikacji z wykorzystaniem wideo.
Logo F5

Zaplanuj wdrożenie protokołu HTTP/2

Protokół HTTP/2 znacząco zwiększa szybkość działania i bezpieczeństwo kluczowych dla firmy aplikacji internetowych. Według badania przeprowadzonego niedawno przez firmę IDG Research, niewiele działów IT ma wystarczająca wiedzę na temat nowego protokołu i problemów technicznych związanych z jego wdrożeniem. Jeszcze mniej dysponuje strategią skutecznego wykorzystania możliwości HTTP/2.
NEC

Seria projektorów NEC PH - dwa nowe modele laserowe

NEC Display Solutions wprowadza na rynek dwa najwyższej klasy, profesjonalne projektory laserowe z 3-chipowym układem DLP, stworzone z myślą o branży rentalowej, eventowej, transporcie, rozrywce i szkolnictwie wyższym.