Veracomp.pl  »  O Firmie  »  Centrum Prasowe  »  Aktualności

O FIRMIE

Aktualności RSS

Logo Fortinet

Fortinet partnerem dwóch gigantów telekomunikacyjnych

Firma FORTINET® (NASDAQ: FTNT), światowy lider w dziedzinie zaawansowanych cyberzabezpieczeń, poinformowała o podjęciu współpracy z dwoma kluczowymi dostawcami usług telekomunikacyjnych – brytyjskim BT oraz hiszpańską Telefonicą.
Mojo Networks Logo

Mojo wprowadza nowy punkt dostępowy C-130

Bezprzewodowy dostęp do sieci to dziś standard, dlatego administratorzy projektując sieć Wi-Fi muszą zwracać uwagę nie tylko na jej szybkość i stabilność. Ważne jest również, by chroniła przed cyberatakami i wieloma innymi zagrożeniami, jakie mogą spotkać pracowników i klientów mobilnych. Aby sprostać stale rosnącym wymaganiom i jednocześnie nie ponosić wysokich kosztów inwestycyjnych – warto sięgnąć po nowatorskie rozwiązanie MOJO Networks stanowiące najlepszy stosunek funkcjonalności do ceny.

Nowe rozwiązanie pamięci masowej SUSE i HPE

SUSE i HPE udostępniły skalowalny system obiektowej pamięci masowej Scalable Object Storage Solution wyposażony w oprogramowanie SUSE Enterprise Storage. Działa on na zoptymalizowanych pod kątem pamięci masowej serwerach HPE Apollo i uniwersalnych serwerach HPE ProLiant. Rozwiązanie ma pomóc klientom w sprostaniu problemom związanym z przechowywaniem danych na olbrzymią skalę.

Projecta FullVision – ekran projekcyjny bez ramek

Projecta, europejski producent wysokiej jakości ekranów projekcyjnych, przedstawił nowy ekran FullVision typu wrap-around. Zastosowane w nim rozwiązania pozwalają na współpracę z najnowszymi projektorami 4K i UHD.

Backup i odzyskiwanie w centrach danych w raporcie Gartnera

"Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software" - to nowy raport firmy Gartner z rynku backupu i odzyskiwania danych. Zwraca on uwagę na konieczność zmian związanych z integracją z nowymi aplikacjami, hiperwizorami, technologiami migawek i replikacji oraz chmurą publiczną.
Logo Fortinet

Veracomp - Top Distributor FORTINET

Podczas spotkania Partner SYNC Eastern Europe, Veracomp został wyróżniony przez FORTINET - światowego lidera w dziedzinie zaawansowanych cyberzabezpieczeń - statuetką "Top Distributor".

HPE VM Explorer - szybkie i łatwe w obsłudze rozwiązanie do tworzenia kopii zapasowych

HPE VM Explorer jest zaprojektowany z myślą o ochronie środowisk VMware® vSphere i Microsoft® Hyper-V za pomocą jednego rozwiązania. Dzięki intuicyjnemu i łatwemu w obsłudze interfejsowi WWW HPE VM Explorer zapewnia szybki dostęp do kopii zapasowej oraz umożliwia replikację, odzyskiwanie i błyskawiczne odtwarzanie maszyn wirtualnych po awarii, jak również odtwarzanie na poziomie plików.