Veracomp.pl  »  O Firmie  »  Centrum Prasowe  »  Aktualności

O FIRMIE

Aktualności RSS

Veeam dołącza do programu HPE Complete

Firma Veeam® Software, innowacyjny dostawca rozwiązań, które zapewniają stałą dostępność na potrzeby przedsiębiorstw działających non stop (Availability for the Always-On Enterprise™), poinformowała dziś o przystąpieniu do programu Hewlett Packard Enterprise (HPE) Complete. Produkty Veeam wchodzą do cennika HPE, dzięki czemu klienci mogą kupować kompletne rozwiązania HPE i Veeam bezpośrednio od firmy HPE i jej partnerów. To pozwala im skorzystać z wiodącego w branży rozwiązania do gwarantowania dostępności, umożliwiającego działanie w trybie 24/7/365, teraz, kiedy chmura staje się pierwszoplanową technologią.
zyxel-nowe-logo-307x307

Webinar Zyxel: Nebula - rozwiązanie Cloud dla małych i średnich firm

Nebula – zarządzanie w chmurze nie może być prostsze! Zdalna konfiguracja sieci, jej obsługa i rozwiązywanie problemów, przy jednoczesnym podniesieniu produktywności personelu i elastyczności firmy. Rozwiązanie to jest idealne dla hoteli, sieci sklepów czy biur, posiadających wiele oddziałów, z często ograniczoną liczbą wykwalifikowanych pracowników IT.
Entrust Logo

Entrust IdentityGuard Virtual Appliance - kompleksowy system autentykacji

Entrust IdentityGuard Virtual Appliance to łatwe we wdrożeniu rozwiązanie do uwierzytelniania, które umożliwia organizacji zwiększenie wydajności oraz redukcję kosztów. Virtual Appliance zawiera kompleksowe oprogramowanie, moduły, narzędzia i aplikacje, które pozwalają administratorom zaoszczędzić czas związany z zarządzaniem systemem autentykacji.
Logo Fortinet

Fortinet: Inteligentne zagrożenia, ataki na IoT i chmurę oraz nowa generacja ransomware

FORTINET®, światowy lider w dziedzinie zaawansowanych cyberzabezpieczeń, przedstawił swoje przewidywania w obszarze cyberbezpieczeństwa na 2017 r. Eksperci Fortinet z zespołu FortiGuard Labs wskazują, jakie strategie będą podejmować cyberprzestępcy w najbliższej przyszłości oraz jaki wpływ nowe rodzaje ataków będą miały na globalną gospodarkę cyfrową.
Logo NEC

Mocny, laserowy projektor dla uczelni, muzeów, korporacji i na potrzeby eventów

NEC Display Solutions wprowadził na rynek projektor laserowo-fosforowy PX1004UL. Główne atuty urządzenia to doskonałej jakości obraz 4K oraz bezobsługowe działanie do 20 000 godzin. Z jasnością 10 000 ANSI lumenów PX1004UL uzupełnia linię projektorów NEC ze źródłem światła SSL i jasnością na poziomie 5000, 6000, 8000, 10 000 i 12 000 ANSI lumenów.
Logo Quantum

Nowości w portfolio Quantum - biblioteki taśmowe Scalar i3 oraz Scalar i6

Firma Quantum, specjalizująca się w produkcji m.in. bibliotek taśmowych, zaprezentowała dwa nowe urządzenia z serii Scalar. Pierwsze z nich – Scalar i3 - znajdzie zastosowanie w małych i średnich przedsiębiorstwach, natomiast Scalar i6 - w centrach danych klasy enterprise oraz bardziej wymagających środowiskach.

Veeam wprowadza najbardziej skalowalne rozwiązanie w historii zwiastujące nową erę dostępności

Firma Veeam® Software, innowacyjny dostawca rozwiązań, które zapewniają stałą dostępność na potrzeby przedsiębiorstw działających non stop (Availability for the Always-On Enterprise™), poinformowała o udostępnieniu klientom na całym świecie pakietu Veeam Availability Suite 9.5. Najnowsza wersja rozwiązania Veeam została zaprojektowana z myślą o przedsiębiorstwach, które szukają sposobu na nieprzerwane prowadzenie działalności z wykorzystaniem środowisk zwirtualizowanych i technologii chmurowych.